mandag 20. desember 2010

Jeg hater jula fordi...

jeg har blitt voksen.

I dag var jeg ute og handlet noen av de siste julegavene, og innså at jeg har brukt over 3000 kr på bare noen dager. Jeg er ikke ferdig med julegavene en gang, mulig Erik og Eirik må klare seg uten i år. Eller så blir det strikkede sokker på de, noe de strengt tatt burde være fornøyd med.

Det er lenge siden jeg forsto at dette med å spleise på gaver sammen med mine søsken ikke fungerer. Stort sett har jeg kjøpt gavene til mamma og pappa, for så å sende høflige gjeldsbrev. Det ender som oftest med inkasso som betales av nettopp mamma og pappa. Hvis det betales i det hele tatt da. Frida og Eirik er sikkert skyldig meg en million i julegavepenger. Siden ingen av oss har arvet den øvrige familiens økonomiske sans. Det er forresten ikke helt sant, jeg er egentlig veldig økonomisk, har bare sykt mange utgifter.

Point being, jeg er blakk. Skal jeg betale husleia for januar må jeg slutte å bruke penger nå. Og strøm, fy faen. Jeg hater dyr strøm! Det suger å leve på studielån, det dreper all moro.

Jeg forventer å få noen bra julegaver, for jeg har faen meg brukt mye penger på dere.

2 kommentarer:

  1. Regner med du har kjøpt gave til meg også?

    SvarSlett
  2. Med tanke på hvor mange jeg har kjøpt skal du ikke se bort i fra det. Du finner den i leiligheten min.

    SvarSlett

Hva føler du nå?