tirsdag 4. desember 2007

Update

Det går utilgivelig lang tid mellom hver gang jeg tar i bruk denne bloggen.

Uansett, vi er i gang med kursuke to. Noen tover, noen rir, noen syr i lær, noen lager og noen syr seil. Jeg syr seil. Det er faktisk ganske gøy, i hvert fall når man får det til.

I helga var det naturlivsfest. Det var uten tvile den beste festen som har vært hittil, da det var i stor grad oss selv som stod for underholdningen, og diskoen etterpå. Hver bolk framførte hver sin sang som de hadde fått utdelt av naturliv. Vi fikk, uten noen store overraskelser, Kaptein Sabeltann. Noe vi tok meget seriøst og laget et veldig bra show av. Det holdt desverre ikke til førsteplassen, som gikk til båtbyggerne for deres tolkning av Backstreet Boys. Noe som var veldig greit siden de fikk framføre ekstranummer og jeg fikk endelig være hylende jente på boybandkonsert. Diskoen etterpå var også ufattelig bra, aldri har jeg danset så mye, så lenge, i edru tilstand. Bilder kommer!

Annet nytt er: Snart ny Uteganger, det foregår blotting i matsalen, det spilles bandy i gangene, kanskje vi får et nytt par snart?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hva føler du nå?