torsdag 15. november 2007

Rekordrom

Liten oppdatering på skøyerfronten:


For to uker siden ble rommet til meg og Lisa omgjort til et stort edderkoppspinn. Vi tok det hele med et smil og forsøkte å sette rekord i hvor mange netter vi kunne sove der med rommet i den tilstanden. Det ble tre, men så vidt jeg vet har ikke det blitt gjort før, så det er en offisiell Fosenrekord!
Det så slik ut....
Vi ventet jo selvfølgelig ikke på oss til å ta hevn på noen vi trodde og noen vi visste var involvert i spøken. For hele moroa med å bli spøket med er jo at man får ta hevn.
Dermed forsvant sengeplankene til Turid og Saras dyne og klær forsvant fra bøttekottet. (Desverre dukket de opp i et annet bøttekott, noe som ikke var vår feil.) Signes pysjamas og sokker ble sydd igjen og hennes og Martes bher byttet plass.
Det var gøy :D
Fiskegarnet som reiser fra dør til dør og fanger intetanende elever og lærere dukket opp på døra til tilsynslærerrommet, hvor en seilerlærer ble fanget. Denne vennlige formen for catch'n'release ble heldigvis godt mottatt, men synderne (ikke-angrende) venter fortsatt på at hevnen skal komme.
Ellers ble alle skoene på internatet fyllt med avispapir, men det er det ingen som snakker om. Noen av oss lurer på hvorfor?
På bolkfronten:
Jordbruk planlegger fest. Båtbyggerne skal sette på det første bordet.
Seiling driver med vedlikehold av Skårungen og er på Uddu fra morgen til middag. Vi maler og pusser og noen av oss er blitt veldig drevne på å tette sprekker.
Snart er det jul og julegavelagingen er i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hva føler du nå?